"Industry is best at the intersection of science and art"

Edwin Land

Hvorfor samle på samtidskunst?


Samtidskunst er både en investering og en passion.


Med udsigter til et stadigt ustabilt aktiemarked og til at det nu bliver endnu mere ufordelagtigt at lade sine penge stå i banken, er det da klar,  at det er et attraktivt alternativ også at placere penge i værdifast kvalitet, som investor kan have glæde af og være stolt over at vise frem.


Hvadend du allerede er etableret kunstsamler, eller blot nysgerrig efter at finde ud af om der er en kunstsamler gemt i dig, så er det at tage kontakt til en kunst konsulent altid et godt sted at starte.


Hello world
Hello world

Vores udvalg af kunst


Navne vi selv investerer i


Sigg-art representerer både faste kunstnere, samt formidler enkelte spevifikke værker vi er kommet i besiddelse af. 


Som kunstner hos Sigg-art er der ikke noget der hedder faste, bundne kontrakter. Vi laver aftaler der gør sig gældende for de enkelte værker. Vi tror på at man som kunstner skal have fri mulighed for at udstille og arbejde hvorsomhelst. 


Når du er tilknyttet samler hos Sigg-art kan du tilgå vores online galleri hvor du løbende kan holde øje med de nyeste værker vi repræsenderer. Du for også adgang til vores online community hvor du følge din egen samlings udvikling, men de seneste ypdates omkring de specifikke kunstnere du samler på. 


Er du nysgerrig på NFT investering så er du ikke alene. Igen opfordrer vi dig til at kontakte os direkte, så vi kan finde ud af om vi er de rette til at repræsenter og guide dig i dette. 


Ivestere i kunst som virksomhed?


Der kan være mange fordele ved at investere i samtidskunst til din virksomhed


Hos Sigg-art tilbyder vi både leasingaftaler af kunst, så du ikke behøver gå på komprimis med kvaliteten af kunsten, men har en lavere udgift i forbindelse med at have det hængende. Ønsker du direkte at investere i kunst til din virksomhed, sætter vi dig gerne ind i mulighederne og fordelene ved dette. 


Hello world

Hvor finder du os?


Sigg-art har kontor både i København N og i Vejle. 


Lokationerne er udelukkende åben efter aftale, så husk at arranger et møde med os før du dukker op på adressen.


Peter Fabers Gade 40, 2200 københavn N

//

Nørrebrogade 24B, 7100 Vejle C


Hello world